Superlukumaratonin huipennus 25. – 31.12. (päivittyvä)

Hogwarts Library -blogista löytyi ilmoittautuminen taasen. Lukuaika alkaa tänään maanantaina ja päättyy vuoden viimeisenä, sunnuntaina. Miten mukavaa onkaan, että vuosi päättyy sunnuntaina! Bujon kannalta tuplaten mukavampaa on se, että seuraava alkaa maanantaina.

En suorita haasteita, luen, mitä olen kirjastosta kotiin kantanut ja Kindleen ostanut. En juurikaan osta fyysisiä kopioita kirjoista. Ensinnäkin, ovat (yleensä) arvokkaampia kuin Kindle-versiot, ja toiseksi, vievät hyllytilaa, jota meillä on rajallisesti, eikä kolmannen Kallaxin hankkiminen houkuttele. Meillä on kaksi 2x4-kokoista Kallaxia, joista kolmessa lokerossa on kirjoja. Muissa on lautapelejä, kansioita, vihkoja ja askartelutarvikkeita. Niin... askartelutarvikkeita. Niitä on seitsemässä lokerossa. Apua.

Mutta asiaan! Minulla on Kindlessä kesken (9 % luettuna) Leigh Bardugon Shadow and Bone, sekä odottamassa Ava Jaen Beyond the Red. Luettuani Shadow and Bonen ryhdyn lukemaan kuvassa olevia kirjaston kirjoja: Hänen huulensa ovat metsä (Kulttuuriyhdistys Korpin fantasia- kauhu- ja tieteisnovellikokoelma), Syntymän ja kuoleman kirja (Eija Pulkkinen), sekä Suvi Niinisalon Vedenneitojen lähteillä ja Keijukaisten lähteillä.


Luettua

25. – 26.12.

Shadow and Bone (Leigh Bardugo) 320/358

26.12. – 30.12.

Palautin lukemattomina nuo muut kirjat, sillä päädyin ostamaan Leigh Bardugon Grishaverse-sarjan toisenkin kirjan, Siege and Stormin, Kindlelle. Hintaa oli jotain kolmen euron tienoilla, eli ei hurjista summista puhuta.

Siege and Storm (Leigh Bardugo) 435/435

30.12. – 31.12.


Kirjastosta lainaamani Kaikki kaikessa (Nicola Yoon) oli neljän tähden arvoinen teos. Hurjaa juonenkäännettä osasin ennakoida, mutta en osannut ennakoida sitä, miten paljon sydämeni tuntuisi kurtistuvan ja kiertyvän kokoon.

Kaikki kaikessa (Nicola Yoon) 316/316

Yhteensä 1071

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän 2018 bucket list

Askeetikoksi!

Köyhät ei konmarita